Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed m/Franck Roger (FR) | Blå

Lørdag 6. juli:

Klubb

150,-/KL. 17.00/ID: 20

Sunkissed pres.: Franck Roger (FR)

g-HA & Olanskii // Henri Le Coq & La Captain

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

SUNKISSED:SOMMERFEST 2013 på BLÅ
Lørdag 6 juli 2013
Blå, Brennerivn 9c
Ute // 17:00 - 22:00 // gratis
Inne // 22:00 - 03:00 // 150 kr
www.sunkissed.no // www.blaaoslo.no //

FRANCK ROGER
Denne julilørdagen sprer vi fransk sommervarme til Sunkissed. Fyren vi har booket for anledningen er Franck Roger, fra Paris. Franck er en produktive DJ og produsent. Han er kjent for å drive det respekterte labelet Real Tone Records (Culoe De Song, Manoo, Maya Jane Coles, Point G med fler) og han har haugevis med utgivelser på samvittigheten. Blant annet på label som Tsuba, Circus Company, Desolat og ikke minst hans eget Real Tone. Denne sommmeren kom også andrealbumet 'Extensions Of Yesterday' på alltid solide Circus Company.

Skulle vi anbefale en lytt av Mr Rogers låter, så sjekk ut låtene: ’Love is always’, ’After all’ og deep house låta ’Deep In’ som kom i vinter. Deep In er en klassisk deep house låt som allerede har blitt spilt i hjæl. I disse tider blir jo ”alt” kalt deep house, men denne låta er back to basic og har haugevis med deep house referanser. Franck Roger er en habil DJ med lang fartstid i det Parisiske nattemørket, og ikke minst er dette en artist med begge beina plantet trygt i det vi kaller house musikk.

G-HA & OLANSKII
Geir og Ola er Sunkissed generalene og de har styrt skuta støtt i all slags vær. Det sies at Geir har bidratt til å slite ut flere dansesko enn noen annen dj i byen, eller landet forøvrig, det kan bekreftes av undertegnede og ferske tall i fra SSB. g-Ha har holdt varmen på Oslogulvet og hatt faste residens på legendariske steder som Pure, Kristiania, HeadOn, Fonii, og ikke minst hans forrige hybel: Skansen. Han er fortsatt å finne i hovedstaden, men det er på Sunkissed og Jaeger han har sine faste residens. Geir har levert varene i over 20 år og det står det stor respekt av, ingen kjenner Oslos dansegulv bedre enn denne herremannen.

Olanskii flyttet tidlig til London og det var der han fant musikken som han i dag misjonerer ut på dansegulvet. Til daglig driver han Osloklubben Jaeger på Grensen, men det er Sunkissed er hans først hjertebarn. I fra dag en har Ola booket alt som er å booke i fra den store verden til Sunkissed og lille Oslo. Sunkissed har hatt de fleste store kredible dj`ene og artistene innom siden oppstarten. Ola spiller det meste som rører seg mellom house og technouniverset. Sammen med g-Ha har han spilt på klubber som Fabric i London, Panorama Bar i Berlin og Robert Johnson i Frankfurt.

HENRI LE COQ & LE CAPITAN
Brødrene Holck er HMS ansvarlige på Sunkissed. De er ofte å treffe bak spakene på Sunkissed og andre plasser i Oslo hvor dansemusikk spilles. Henrik og Jørgen er to skikkelige gledespredere og når de tar frem sine skiver og minnepenner kommer det sløy cowboydisco til alle har hendene er i været. Men klarer du å skille hvem som er hvem i djboksen under Øya Natt? Vi kaller det er Øya Quiz, når brødrene Holck setter i gang. Strekk og tøy, disse gutta leverer.

Sunkissed lysen leveres av www.ljudia.no
vær sunkissed : wwww.sunkissed.no

Billett kjøpes i døra

Kommenter: