Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed | Blå

Lørdag 25. januar:

Månedlig klubb:

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: Gerd (NL)

BE SUNKISSED!

GERD [Clone, 4 Lux,Jack For Daze, NY Stomp, Literon, Geeman / NL] // g-HA & Olanskii // Vinny Villbass // [+ visuelt] Evelina & Tilo

SHIT! Ikke ofte Sunkissed så kjapt tilbake med en artist til Oslo. Men Gerd la ned loven da han spillte på Frædag på Jaeger i sommer. De var sånn passe yre og møre til langt utpå høsten. Så hvem bedre til å sparke igang Sunkissed i 2014?!?!!!

Kjært barn har mange navn, Gerd er mildt sagt en busy bee over en blomstereng av etiketter og aliaser. Og den produktive herren leverer så det flerrer i kanvasen om dagen. Enten det er techno fra Literon (siste 12" var godt plassert på RA top 50 lista forrige måned), Chicago jack fra Geeman (den siste der gikk varmt som fy i fjor sommer!), eller New York house bangere fra NY Stomp, så sitter det som ei kule om dagen. For ikke å glemme at han også har gitt oss 'Palm Leaves', 'Luv Thang' og 'Time & Space' under eget navn.

Som dj er Gerd en relativt rolig figur. Men det er ikke ofte vi ser en godt voksen mann klemme så mye juice ut av høytalerne - som om det er det mest naturlige i verden. Siste gangene han har spilt i Oslo (også en gang som Literon) har det vært fyrverkeri fra begynnelse til slutt. Og ikke av den typen som blåser alt kruttet med en gang, men en stødig strøm av perler med Jack og Groove som får gulvet til å koke over. Gerd er mildt sagt midt i blinken for Sunkissed, vi gleder oss som unger!!!

Så var det dette med skap og plass. Den biffen fikser de glade herrene g-HA & Olanskii og Vinny Villbass. Tre løv fra dj treet som vel er godt beskrevet både hint og herlig. Sist de møttes over fernet og fjas var på RomjulsFootfood andre juledag. Det ble huskestue den gangen. Mon tro om ikke de tre musketerer klarer å vispe opp fløte til kaffe denne gangen også!

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Neste Sunkissed
1 mars: SUNKISSED:live

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Billett kjøpes i døra

Kommenter: