Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed pres.: Deetron | Blå

Lørdag 12. januar:

Klubb

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed pres.: Deetron

g-HA & Olanskii // Rasmussen // [+ visuelt] Evelina & Tilo & Olanskii

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

Nytt år og nå er det endelig duket for DEETRON på SUNKISSED. Juli i sommer hadde vi Deetron på plakaten, men han måtte som kjent kanslere flere gigs i sommer og det samme skjedde dessverre med oss. Frykt ikke, her kommer han.

Nå ønsker vi han velkommen til Oslo for å spre ny musikk i det nye året. Deetron har vært ganske så fast følge i platebaggene på Sunkissed lenge, ofte de låtene som løfter taket og får lysbua til å blafre med strobene. Det kan være vanskelig å sette Deetron i en bestemt bås, det er gjerne elementer fra techno, house, og techhouse i skjønn forening, men han er blant de som har en distinkt signatur. Blandingen er gjerne en bestemt groove, kombinert med særs musikalske overtoner. Låtene hans tar gjerne sin tid med å krype under huden, men når de fester seg sitter de godt i ryggmarg og dansefot. Uten at Deetron nødvendigvis drar det helt ut i skauen, er det ofte helt greit å bruke 'episk' om mannens produksjoner. Men som vanlig er det ikke produsenten Deetron vi har booket til Sunkissed, snarere at han i tillegg leverer stabilt i samme gata. Alle som har vært med å slipe betongen på Blå vet hvordan dette går.

Til å forberede kvelden står husvertene g-Ha og Olanskii klare med varme vinylskiver og en eller annen minnepenn. Ingen kjenner betonggulvet på Blå bedre enn disse to karene. Det sies at Geir har bidratt til å slite ut flere dansesko enn noen annen dj i byen / landet de siste 20 årene, det kan bekreftes av undertegnede og ferske tall i fra SSB. g-Ha har holder varmen på Oslogulvet de siste 20 årene og er å finne på Jaeger, Turkish Delight ellers i uka.

Olanskii, eller far som han nå har blitt, klør fortsatt i fingrene etter å spille nye skiver. Etter som hans faste budbilsjåfør i fra Phonica records kommer innom Ola sitt kontor med en bunke med nye vinyler hver uke. Sier det seg selv at fuktighetskrem ikke er godt nok. Se opp for varme house toner og en spille glad Ola.

Rasmussen åpner årets første Sunkissed klokken 22:00 med dyp og gyngende techno. Denne fyren har avlagt eksamen nå før jul, kan tenke med det klør i fingrene og i de stive knæra hans.

Godt nytt år hilsen i fra alle i SUNKISSED slekta !!!

Neste SUNKISSED:

Sunkissed:Live Lørdag 16 Februar

Billett kjøpes i døra

Kommenter: