Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Torsdagsklubb m/DJ Chali | Blå

Torsdag 14. mars:

Klubb

Gratis/KL. 23:00/ID: 20

DJ Chali

Gratis!

Larviksgutten DJ Chali startet opp som dj for 12 år siden, der han begynte å spille på lokale hiphopjams og med diverse rapgrupper. Etter at han flyttet til Oslo for 7 år siden har han sakte men sikkert bygd seg opp et rykte som en av landets dyktigste, mest aktive og ikke minst hyggeligste hiphop og RnB DJ´s. Han er også en kjent profil i det norske snow- og skateboardmiljøet.

Han har blant annet jobbet og turnert med kjente norske artister som Dreamon, Sirius og A-Lee. Gitt ut mixtapes i samarbeid med skandinavias største hiphop magazine Kingsize, både i Norge og Sverige.

Han er også aktuell som programleder på det ukentlige hiphop programmet Goodshit Radio på Radio Nova sammen med Don Martin.

Chali har også en rekke faste klubbkonsepter i hovedstaden, som det ukentlige hiphop konseptet Hoy Hoy med DJ ESHM ( Karpe Diem) og R&B konseptet Skamløst med Mathias Rødahl (Natt & Dag / Kingsize). Han reiser også rundt i hele Norge og Sverige på ulike events.

I 2012 var DJ Chali en svært aktiv mann, i tillegg til faste ukentlige klubbkonsepter i Oslo og Bodø, spillte han blant annet på Bjerkan Invitational, Parkenfestivalen, Hovefestivalen, VG-Lista topp 20 turneen, Snowboardawards 2012, ulike events for Redbull, Roskildefestivalen, Brooklyn Lager, Junkyard.no, Natt & Dag og The Hundreds. Tv-opptredner på TV2, NRK ,VgTV og på dagbladet.no. Hadde sine første gigs i New York og Amsterdam, varmet opp for og hadde afterparties for en rekke kjente artister som Ne-Yo, Kendrick Lamar, Slum Village, Machine Gun Kelly, Tech N9e og Dead Prez.

En kommentar:

  1. 1.

    test3214:

    14. March 2013, kl. 23:23

    Merely wanna input that you have a very decent site, I love the pattern it really stands out.

Kommenter: