Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Utopia m/De la Penha, Joakim Dahl Houmb & Roland Lefjell | Blå

Fredag 14. desember:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Utopia

De la Penha, Joakim Dahl Houmb & Roland Lefjell

UTOPIA er et klubbkonsept inspirert av technoscenen i Detroit på 90-tallet, og i Europa i begynnelsen av dette århundret. I store lagerbygninger samlet folk seg, med kun stereoanlegg og strobelys som den viktigste essensen for festene.

UTOPIA holder på essensen fra disse festene og bringer den til vår tid ved å alliere den til dagens klubb- og partyscene.

Med UTOPIA bruker vi all nåtidens nyeste teknologi innen musikk og lys for å skape en kveld der klubbopplevelsen tas til et absolutt maksimalt nivå. Den elektroniske musikken skal samle folk med bare én hensikt: å gi dem en uforglemmelig kveld med dansemusikk som transporterer hver og en til sin egen utopiske verden.

Med fokus på techno- og housemusikk, vil UTOPIA bringe deg de beste utøverne fra klubbscenen i Norge, samt fra andre steder verden. Vår intensjon er å ha ikke bare den beste musikken, spilt av de beste DJs, men også de beste danserne på dansegulvet hos majestetiske BLÅ.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: