Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Veronica Falls | Blå

Mandag 26. mars:

Goldstar & BLÅ pres.:

130,- + avg/KL. 20:00/ID: 18

Veronica Falls (UK)

indie

Veronica Falls er noe av det beste vi har hørt i 2011 og vi er veldig glade for att de kommer til Blå og spiller den 26. mars i neste år.

Londons Veronica Falls følger en britisk tradisjon fra 80-tallets indie-scene, som i disse dager er mer vanlig å høre hos amerikanske... band som Vivian Girls og Crystal Stilts. De supplerer dog sin solfylte lo-fi indiepop med både surfrock, garagerock og en mikroskopisk dæsj britfolk, og resultatet er eherlig musikk som vekselvis refererer til Pastels, Orange Juice, Darling Buds, Lush og Wedding Present, med melankolsk vakre melodier og refrenger til å dø for!

Det er kun to år siden de fire bandmedlemmene startet bandet i London, etter at vokalist og gitarist Roxanne Clifford og trommeslager/vokalist Patrick Doyle hadde flyttet til hovedstaden fra Glasgow. Der traff de på med James Hoare (bass og vokal) og Marion Herbain (bass) og dermed ble bandet til. Allerede med sine første singler fikk de en del oppmerksomhet, både i hjemlandet og i USA.

"Veronica Falls are bathed in the moonlight, making perfect pop and making it look easy!" 4,5/5 - Allmusic

Billetter i salg via Billettservice fredag 2. desember.

Kjøp billett »

Video:

Video:

En kommentar:

 1. 1.

  Hansi:

  26. March 2012, kl. 12:26

  Hepp,

  Dørene åpnes 20:00? Når er ca konsertstart?
  Takker på forhånd for snarlig tilbakemelding!

Kommenter: