Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Waka Flocka Flame (US) | Blå

Torsdag 15. august:

Konsert

225+AVG/KL. 21:00/ID: 20

Waka Flocka Flame (US)

Brick Squads Flocka endelig til Oslo!

Få med deg noe av det beste innen ignorant rap når Waka Flocka Flame besøker Blå!

Juaquin Malphurs, den amerikanske rapperen bedre kjent under artistnavnet Waka Flocka Flame, eller Waka Flocka om du vil, kommer til Blå om 20 dager, altså den 15. august. Billettsalget har allerede startet, og vi forventer stor rift om billettene, så her gjelder det virkelig å være tidlig ute!

Det er unødvendig å si, men den 15. august kan vi forvente oss et intimt, forrykende show på Blå. Vi skal bade og bounce i flimrende strobelys til basstunge hip-hop beats. For dette er kvalitet, virkelig - i ordets rette forstand. Wakka Flocka ble tidligere tatt inn under vingene til kredible Gucci Mane og hans selskap So Icey Entertaiment og inn i kollektivet Brick Squad. Den første solomixtapen kom i 2009, og med låta No Hands (feat. Roscoe Dash and Wale) jobbet han seg opp til en #13-plassering på Billboard Hot 100. Nylig tok han Wireless-festivalen i UK med storm ved å makse ut publikumskapasiteten på Fazer og ved å levere et aggresivt, suggerende og særs underholdene rapshow.

Kjøp billett »

Kommenter: