Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Yoguttene | Blå

Fredag 20. september:

Konsert

120/150/KL. 21:00/ID: 20

Yoguttene

Hip hop, trap

Den største snakkisen i norsk hip hop akkurat nå er Yoguttene. Få med deg den velfortjente hypen på Blå 20. september!

Uansett om du var en av de som fikk med deg forrykende Yoguttene under Øyanatt eller ei, har du garantert lyst til å se de gjøre sin første headlinerkonsert i Oslo fredag 20. september.

Yoguttenes uortodokse tilnærming til rapspillet, i kombinasjon med en hyperaktiv utgivelsesfrekvens, "grusom gramatikk" (Bergens Tidende), og særegen artwork-estetikk, har gjort at Smug.no, Natt og Dag, Bergens Tidende, ENO og Jubel.fm er blant dem som har lagt sin elsk på de unge bergenserne nylig. Yoguttene (Handerre Linni, Onge Anka, Jenny Skavland and Idol Tone) slapp nylig en mixtape med 57 låter, og ytterligere to nye EP-er slippes i løpet av sommeren.

Bergens Tidende om singelen "Ekte Onge Gandi": "Det går fremover med denne unge, mystiske rapkvartetten. Guttenes identitet er fortsatt skjult, men kvalitetene deres blir stadig lettere å få øye på. Særlig når de samarbeider med produsentene i Basmo Fam, som på denne nye singelen. «Ekte Onge Gandi» er et forvirret, men godhjertet og fengende fredsbudskap, penslet med famasiprodukter."

Jubel.fm skrev: "Nesten alle Yogutt-låter balanser på en hårfin linje mellom det imbesile og det råsmarte. Nei, stryk det. Yoguttene plumper uti på begge sider av den derre linja hele tiden. Det er derfor jeg liker dem."

Martin Bjørnersen i Klassekampen: "De som tar Yoguttene for kun en billig, hipstervennlig trendhype har likevel godt av å sjekke ut Han Der Linnis solofristil «Gå Gorilla»: Prøv og fortell meg noe annet en at det der er en av landets mest naturllige og uanstrengte rappere akkurat nå, med en så oppsiktsvekkende formkurve i løpet av så kort tid at man gjør lurt i å følge ferden videre."

$VAI!

Kjøp billett »

En kommentar:

  1. 1.

    Pelle:

    9. August 2014, kl. 01:09

Kommenter: