Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Ledig stilling: Barsjef | Blå

Gratis/KL. /ID: 20 år

Blå feirer i år 15 år som konsertarrangør, og har vært en institusjon i Norsk kulturliv fra første stund. Vi fyller det gamle diamantlageret nederst på Grünerløkka med kultur hver dag året rundt. BLÅ ble startet med utgangspunkt i jazz, men ingen sjanger er utelukket. Mantraet vårt er å synliggjøre det usynlige.

BLÅ fokuserer ikke bare på flinke folk på scenen, vi har knyttet til oss godtfolk over hele linja. Med rundt 380 arrangementer i året trengs det flinke folk i mange ulike roller. Som barsjef på Blå vil man komme inn i et spennende, dynamisk og kreativt miljø med ansatte som driver med musikk, kunst og kultur både på og utenfor huset.

BLÅ søker nå etter en barsjef som vil fungere som et bindeledd mellom administrasjon og bardrift. Den administrative delen vil utgjøre om lag 40%. Resten av tiden vil hovedsakelig gå med til arbeid i bar på kveldstid og i helger.  

Lokalene har to barer og en maksimal kapasitet på 420 personer, i tillegg til uteservering med egen bar i sommersesongen. Baren på BLÅ er et hektisk  arbeidsmiljø, men vi lar ikke fullt trøkk gå på bekostning av kvaliteten. Vi holder åpent alle dager på sommeren, og de fleste dager på vinteren.

Vi leter etter en person med gode lederevner, som har vilje til å stå på og evner å motivere. Vi ønsker en barsjef med lang erfaring fra bardrift og som setter en høy faglig standard for bardriften. Den vi leter etter må kunne se helheten i den daglige driften på BLÅ og ikke være redd for å brette opp ermene og få skitt under neglene.

Barsjefens oppgaver vil blant annet innebære:
Sette opp vaktlister og sørge for at vi til enhver tid er riktig bemannet med bartendere og vakter
Ansvar for varelager og bestilling
Overordnet oppfølgingsansvar for bardriften fra rutiner til oppgjør.
Faglig ansvar for barpersonalet fra opplæring og ansettelse i samarbeid med daglig leder

Til stillingen søker vi en person som:
Har erfaring fra og særlig god kjennskap til bardrift
Har evnen til å lede og motivere andre
Er strukturert og pliktoppfyllende
Kan takle høyt tempo, har stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner
I tillegg er det ønskelig med kunnskap og interesse for musikk, samt praktisk og økonomisk sans.

Vi kan tilby:
En variert og fleksibel arbeidshverdag. Et kreativt og sosialt miljø i konstant utvikling. En arbeidshverdag på en av Norges viktigste konsert og klubbscener, samt Oslos fineste uteservering.

SØKNAD
Søknad sendes per e-post til
jobb@blaaoslo.no
Spørsmål om stillingen, kontakt
eyvind@blaaoslo.no

FAKTA:
Søknadsfrist:
15. august 2013
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Etter Avtale
Sektor og virksomhet:
Privat
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Heltid
Arbeidsted:
Oslo, Brenneriveien 9

 

Kommenter: