Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Ledig stilling: Booking & markedsføringsansvarlig | Blå

Gratis/KL. /ID: 20 år

Ledig stilling: Booking & markedsføringsansvarlig

BLÅ Booking AS søker booking og markedsføringsansvarlig i 100% stilling.

Blå Booking AS er innholdsleverandøren til den 15 år gamle klubb og konsertscenen Blå, nederst på Grünerløkka i Oslo. Med sin unike historikk, engasjement og om lag 350 arrangementer i året, er Blå å regne som en av Norges aller viktigste klubb og konsertscener. Stillingen er meget spennende og krevende. Som booking og markedsføringsansvarlig vil du få sette ditt preg på dette unike stedet, og få være med på å utvikle Blå videre.

I denne jobben vil du ha ansvaret for booking av artister til klubb og konsert, samt markedsføring av arrangementene og BLÅ i sin helhet. Produksjonene skal i sin helhet planlegges og gjennomføres, og dette innebærer strukturert planlegging, samt lederansvar for både artistansvarlige og bookingmedarbeider. Du vil jobber i team med resten av administrasjonen på Blå, som for tiden består av daglig leder, bookingmedarbeider, barsjef, teknisk sjef og økonomimedarbeider.

Arbeidet foregår i hovedsak på dagtid, men kveldsarbeid må påberegnes.

Blå har romslige og hyggelige kontorlokaler i Brenneriveien 9c.

Vi søker etter en dyktig og motivert person med gode kvalifikasjoner, godt nettverk og god kjennskap til musikk, konsert og utelivsbransjen. Ved siden av å skulle fylle både konsertprogrammet og våre lokaler med artister og publikum, er evnen til å samarbeide, lede, motivere og jobbe organisert under press svært viktig.

Kvalifikasjoner:
• Musikkinteresse ut over det vanlige
• Bookingerfaring
• relevant utdanning og/eller arbeidserfaring med markedsføring
• økonomiforståelse
• Lønn etter avtale

Søknadfrist: 9. september

Tiltredelse: snarlig.

Søknad sendes til jobb@blaaoslo.no

Har du spørsmål om stillingen; kontakt daglig leder Eyvind Brox på eyvind@blaaoslo.no

Kommenter: