Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
09.Mars I Fire vs Indieseksuell | Blå

Fredag 9. mars:

Klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Fire vs. Indieseksuell: AACT RAISER (Live)

Djs: Martin Bjørnernsen, Mirjam Martinsen, Rones & Sandlund

Indieseksuell & FIRE plukker opp tråden fra sist gang gutta svingte seg sammen på Blå. Denne gang gir vi dere en ekletisk blanding av elektronika, disco, house og indiepop.

AACT RRAISER er en elektronisk lo-fi duo fra Oslo som lager treg, drømmende house. Gutta er signa til det amerikanske plateselskapet Manimal Vinyl, og mikser sammen eteriske cocktails med skamløs sampling og speisa synther.

DJ MARTIN BJØRNERSEN & DJ MIRJAM
Han har spilt ute siden begynnelsen av 90-tallet. For tiden har han mest lyst til å boltre seg skamløst i god gammaldags trommemaskinell gaydisco med divavokal og soulattityd, i skolen til Patrick Cowley og Sylvester. Sammen med DJ Mirjam (Contagious, Boogienetter) deler de DJboksen denne kvelden. Mirjam spiller boogie, electro, disco, funk og soul, men det få vet er at hun i smug også har samlet på en del sen 80s - tidlig 90s house!
På FIRE VS INDIESEKSUELL på BLÅ skal nye plater luftes i en salig blanding som starter med boogie og ender med hard 90s House

OM BLÅ
Bredde og integritet. BLÅ er nok Norges mest kredible spillested. I tillegg har de en unik plassering ved Akersleva hvor de har uteservering på sommeren. Her gjennomføres det godt over 300 arrangementer i året der det jobbes for å etterleve en ellers dårlig skjult agenda om å gi deg det du ikke visste at du ville ha. Den ene dagen kan det være støy eller improjazz. Den andre dagen spiller for eksempel Earth, Crystal Fighters eller Veronica Maggio.
http://www.blaaoslo.no/

Billett kjøpes i døra

Kommenter: