Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Nyheter | Blå

Nyheter:

27. august 2013

Ledig stilling: Booking & markedsføringsansvarlig

Ledig stilling: Booking & markedsføringsansvarlig

BLÅ Booking AS søker booking og markedsføringsansvarlig i 100% stilling.

Blå Booking AS er innholdsleverandøren til den 15 år gamle klubb og konsertscenen Blå, nederst på Grünerløkka i Oslo. Med sin unike historikk, engasjement og om lag 350 arrangementer i året, er Blå å regne som en av Norges aller viktigste klubb og konsertscener. Stillingen er meget spennende og krevende. Som booking og markedsføringsansvarlig vil du få sette ditt preg på dette unike stedet, og få være med på å utvikle Blå videre.

I denne jobben vil du ha ansvaret for booking av artister til klubb og konsert, samt markedsføring av arrangementene og BLÅ i sin helhet. Produksjonene skal i sin helhet planlegges og gjennomføres, og dette innebærer strukturert planlegging, samt lederansvar for både artistansvarlige og bookingmedarbeider. Du vil jobber i team med resten av administrasjonen på Blå, som for tiden består av daglig leder, bookingmedarbeider, barsjef, teknisk sjef og økonomimedarbeider.

Arbeidet foregår i hovedsak på dagtid, men kveldsarbeid må påberegnes.

Blå har romslige og hyggelige kontorlokaler i Brenneriveien 9c.

Vi søker etter en dyktig og motivert person med gode kvalifikasjoner, godt nettverk og god kjennskap til musikk, konsert og utelivsbransjen. Ved siden av å skulle fylle både konsertprogrammet og våre lokaler med artister og publikum, er evnen til å samarbeide, lede, motivere og jobbe organisert under press svært viktig.

Kvalifikasjoner:
• Musikkinteresse ut over det vanlige
• Bookingerfaring
• relevant utdanning og/eller arbeidserfaring med markedsføring
• økonomiforståelse
• Lønn etter avtale

Søknadfrist: 9. september

Tiltredelse: snarlig.

Søknad sendes til jobb@blaaoslo.no

Har du spørsmål om stillingen; kontakt daglig leder Eyvind Brox på eyvind@blaaoslo.no

01. juli 2013

Ledig stilling: Barsjef

Blå feirer i år 15 år som konsertarrangør, og har vært en institusjon i Norsk kulturliv fra første stund. Vi fyller det gamle diamantlageret nederst på Grünerløkka med kultur hver dag året rundt. BLÅ ble startet med utgangspunkt i jazz, men ingen sjanger er utelukket. Mantraet vårt er å synliggjøre det usynlige.

BLÅ fokuserer ikke bare på flinke folk på scenen, vi har knyttet til oss godtfolk over hele linja. Med rundt 380 arrangementer i året trengs det flinke folk i mange ulike roller. Som barsjef på Blå vil man komme inn i et spennende, dynamisk og kreativt miljø med ansatte som driver med musikk, kunst og kultur både på og utenfor huset.

BLÅ søker nå etter en barsjef som vil fungere som et bindeledd mellom administrasjon og bardrift. Den administrative delen vil utgjøre om lag 40%. Resten av tiden vil hovedsakelig gå med til arbeid i bar på kveldstid og i helger.  

Lokalene har to barer og en maksimal kapasitet på 420 personer, i tillegg til uteservering med egen bar i sommersesongen. Baren på BLÅ er et hektisk  arbeidsmiljø, men vi lar ikke fullt trøkk gå på bekostning av kvaliteten. Vi holder åpent alle dager på sommeren, og de fleste dager på vinteren.

Vi leter etter en person med gode lederevner, som har vilje til å stå på og evner å motivere. Vi ønsker en barsjef med lang erfaring fra bardrift og som setter en høy faglig standard for bardriften. Den vi leter etter må kunne se helheten i den daglige driften på BLÅ og ikke være redd for å brette opp ermene og få skitt under neglene.

Barsjefens oppgaver vil blant annet innebære:
Sette opp vaktlister og sørge for at vi til enhver tid er riktig bemannet med bartendere og vakter
Ansvar for varelager og bestilling
Overordnet oppfølgingsansvar for bardriften fra rutiner til oppgjør.
Faglig ansvar for barpersonalet fra opplæring og ansettelse i samarbeid med daglig leder

Til stillingen søker vi en person som:
Har erfaring fra og særlig god kjennskap til bardrift
Har evnen til å lede og motivere andre
Er strukturert og pliktoppfyllende
Kan takle høyt tempo, har stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner
I tillegg er det ønskelig med kunnskap og interesse for musikk, samt praktisk og økonomisk sans.

Vi kan tilby:
En variert og fleksibel arbeidshverdag. Et kreativt og sosialt miljø i konstant utvikling. En arbeidshverdag på en av Norges viktigste konsert og klubbscener, samt Oslos fineste uteservering.

SØKNAD
Søknad sendes per e-post til
jobb@blaaoslo.no
Spørsmål om stillingen, kontakt
eyvind@blaaoslo.no

FAKTA:
Søknadsfrist:
15. august 2013
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Etter Avtale
Sektor og virksomhet:
Privat
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Heltid
Arbeidsted:
Oslo, Brenneriveien 9

 

18. april 2012

ADIDAS = BLÅ

ADIDAS = BLÅ

Fra og med fredag vil Oslo se klubbscenen Blå med sneaker-graffiti og overraskelser fra scenekanten. adidas Originals har flytta inn.

- Dette samarbeidet er noe av det mest spennende adidas har gjort på musikk- og kultursiden i Norge. Vi har vært på utkikk etter noen som matcher vår lidenskap til musikkultur, og vi er ikke i tvil om at Blå er det riktige valget, sier Kristin Fjeld, PR- og merkevareansvarlig i adidas Norge.

Viser sitt artistspekter

adidas Originals har sitt hjerte og opprinnelse i musikken med stjerner som Snoop Dogg, Katy Perry, Missy Elliott, The Ting Tings og Noel Gallagher på blokka. Nå ønsker adidas å ta mer eierskap til norsk kultur- og musikkverden, gjennom et samarbeid med en av Norges mest anerkjente klubbscener.

 - Musikkarenaen er selve hjemmebanen til adidas Originals. Vi har lange tradisjoner innen musikk , og samarbeider med både etablerte og talentfulle artister som ønsker å opptre på Blås scene. Uten å si for mye, så kan vi avsløre at det kommer til å leveres mye bra musikk i Brenneriveien 9 utover året, fortsetter Fjeld.

Anerkjent kunstner

Den nostalgiske adidas-graffitien som pryder Blås inngang og garderobe bærer preg av at en adidas-kjenner står bak. Uttrykket hyller det originale og autentiske, med inspirasjon i Run-DMCs klassiker «My adidas». Naturlig nok, når kunstverket er laget av breaker, graffitikunster og Norges største sneaker-samler, Lars “PayTwo” Undli.

 - Jeg er takknemlig over å ha fått æren av å lage et visuelt uttrykk for adidas og Blå. Dette er to aktører som står i spissen for det jeg brenner for, og som definitivt har historier som er verdt å fortelle, sier Undli.

Feirer 15 år med spekket program

Klubbscenen Blå åpnet dørene for første gang 28. februar 1998, og har gjennom femten år blitt en av Norges mest anerkjente scener for musikk, kunst og andre kulturelle arrangementer. I hele 2012 feirer Blå sitt 15-årsjubileum, og publikum vil oppleve Blå på sitt beste – både på og utenfor scenekanten.

Selv med lang fartstid som en attraktiv arena, er samarbeidet med adidas det første av sitt slag.

 - Vi har stor respekt for adidas Originals’ engasjement innen musikk og kultur, og deres historie og uttrykk passer perfekt for Blå. Vi oppfordrer på det sterkeste å følge med på oss fremover, avslutter markedssjef på Blå, Einar Idsøe Eidsvåg.

Om du ønsker å være en av de første som opplever adidas-stemning på Blå, sparkes samarbeidet i gang med Raggabalder-konsert og overraskelser førstkommende fredag. Følg med på Blås facebook-page: http://www.facebook.com/#!/blaaoslo, BlaaOslo på Twitter eller last ned Blås app for mer informasjon, samt oversikt over alle konserter og arrangementer. 

07. mars 2012

BLÅ app til iPhone og Android

Ja, vi har app!

Yes, we got an app!

Vi var det første utestedet i Norge som fikk app. Nå er den oppdatert og vi har og fått app til Android telefoner

iPhone: http://itunes.apple.com/us/app/bla/id461005281?ls=1&mt=8

 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linearshift.blaaosloapp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5saW5lYXJzaGlmdC5ibGFhb3Nsb2FwcCJd

Appen gir deg innsikt i våre kommende events og vi gir bort billetter der inne. Til iPhone er det og mulig å lage påminnelser. Det skjer jo så mye og opplevelser du vil få med deg kan gå i glemmeboka.

 

Last ned og nyt.

 

05. oktober 2011

BLÅ første spillested i Norge som får app

Vi har holdt på med den lenge og nå er den endelig klar. Den er fra idag av fullt mulig å laste ned gratis for iPhone brukere i APPstore.

- Det er viktig for oss som en liten klubb med lite markedsføringsbudsjett å være tidlig ute. Vi er først ute såvidt vi vet og det føles riktig og godt. BLÅ skal være et sted som er tidlig ute med musikk, klubber, arrangement og nye løsninger.

Einar Idsøe Eidsvåg

Booking- og markedsføringsansvarlig

Appen inneholder fullt program og det er mulig å få gratis billetter og rabatter der inne.

Slå deg løs og last ned vår app.

20. mai 2011

Ledig stilling: Økonomimedarbeider

Ledig stilling på BLÅ!

BLÅ søker økonomimedarbeider. Tiltredelse fra 1.juli.
Per dags dato er stillingen 100%. Lønn og ny stillingsbrøk etter avtale.

 

Stillingen har blant annet følgende arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • - Føring av regnskap i samarabeid med vårt regnskapsbyrå.
  • - Daglig oppfølging av oppgjør og varelager
  • - Månedlig regnskapsrapportering til styret
  • - Betalingsoppfølging
  • - Lønn og fakturering

 

Relevant arbeidserfaring og/eller utdannelse ønskes.

Kontakt daglig leder Paal Mangerud på paal@blaaoslo.no for mer info og innsending av søknad med CV.

27. september 2010

Sommern er over. BLÅ åpent hver dag

Måneden er snart oktober og vi går inn i dvale på uteserveringa. Vi kjenner kulden komme med elva og mørket. Det er synd fordi det er fint å sitte der. Dog går BLÅ nå over til å være åpent hver dag inne fra kl.18:00. Lillebar/BLÅ galleri som er rommet til venstre vil være åpent selvom det ikke skjer no i konsertsalen.

På lengre sikt skal det gjøres forandringer der, men vi må først bli ferdig med vår backstage som kommer til å bli den feteste vi nonganger har sett.

09. september 2010

Ultima Noise Fest @ Wimp

Ultimafestivalen hadde sin første dag igår med en forrykende åpnongskonsert i Rådhuset. Stykket var spesialkomponert for rådhuset og over 100 stk gikk rundt og spilte i forskjellige rom. På BLÅ og Sukkerbiten er det Ultima Noise Fest kuratert av BLÅ. Hør på spillelisten på Wimp.

http://wimp.no/playlist/e287ced5-e97a-4957-87b6-64fcc5d2a2cd

10. august 2010

New Young Pony Club er kanselert den 01.september

Billetter refundere på Posten/Narvesen/7-11.v Mao der den er kjøpt.

Beklager dette!

10. august 2010

ØyaNatt torsd 12.aug -lørdag 13.aug: Sunkissed 10 år!

Sunkissed har gitt deg den beste elektroniske musikken og den proffeste produksjonen vi kjenner til i Norge. De holder klubbkvelder på BLÅ i forbindelse med Øya fra torsdag til lørdag på BLÅ og Ingensteds.

“…for lack of a better parallel, the city’s Hacienda Club” – PitchforkMedia.com

Satan tute Hælvettttte! Etter alle år med prinsippielt fravær av bursdagsmas detter vi i bøtta med hud og hår. Ti år i klubbverdenen er jo som kjent et hundeliv og litt til. Da får det så være med fine forsett! Vi overlater herved aldringens immaterialitet til Amanda Lepore; kjør kakefest, hatter, tant, fjas og tøseløs selvgratulasjonering. Vi lover at det blir minst ti år til neste gang!


SUNKISSED 10 ÅR : Sunkissed Airlines værsågod!

Torsdag 12.aug / Kl.22:00 / 150,-

Radio Slave [Rekids]
Guillaume & the Coutu Dumonts LIVE [Circus Company]
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
[+ ute] Henri Le Coq & Le Capitain + La Cosa Sunkissed


Første bud blant Sunkissed’s mange og til dels superhemmelige booking regler er litt sånn som i amerikanske valgkamper. Vi spør oss selv hvem vi helst vil ta en øl med. Av og til blir det slik at vi må stå for øldrikkinga alene, da gjestene ofte tyr til skjerf og vodka, men etter ti år med rød løper har vi ramla ut for kun en tulling. Det er ingen dårlig statistikk. Så da vi skulle bestemme oss for hvem vi ville invitere til redux, var det ikke spesielt lett.


Radio Slave
Matt Edwards, eller Radio GaGa som Rekids kollega Spencer Parker affeksjonabelt kaller ham, er en mann med litt i overkant mange talenter. Blant fjaksten utgaver som über disco prosjektet Quiet Village med Joel Martin, venstre-pop samarbeidet Sea Devils med Tom fra Caged Baby, Chi-Town house aliaset Matthew E og etikettene Rekids og Cabin Fever rekker han også å være Radio Slave, et av house-klodens heiteste navn for tida.

Matt er en av få artister som nærmest har definert sin egen sjanger. Fra Radio Slave kanten har det i stødig tempo kommet det ene tunge monsteret, etter det andre, så og si alle over 12 minutter på klokka. Signaturen er dyster, repetetiv, hypnotisk og technoid, men samtidi kosmisk, organisk og perfekt for lange og oppbyggelige house sett. Har du i det hele tatt vært innom en houseklubb vært sitt maltonsalt de siste 5 årene har du garantert gått banos til My Bleep, No Sleep, Bell Clap Dance, Eyes Wide Open, Grindhouse, N.I.N.A., I Don’t Need A Cure For This eller en av de unevenelig mange remiksene hans.

Tross alt dette ville Matt allikevel ikke vært på flyet nordover fra Ibiza denne torsdagen om han ikke også leverte varene in situ. Med en spennvidde fra disco miksen hans for Eskimo, via Radio Disco miksen for Ministry of Sound til Fabric 48 viser han et stødig grep om paletten. Etter et par runder foran boksen på Panoramabar og Fabric kan vi også notere at han vet hvor skapet skal stå. Når Matt legger en myndig hånd på mikseren er det ikke bare Radioen som går GaGa.Guillaume & the Coutu Dumonts
Guillaume Coutu Dumont bedre kjent under det noe mer schizofrene Guillaume & the Coutu Dumonts var en klar kandidat til denne kvelden. Ikke bare er han en særs hyggelig fyr, men det er en hel skare av folk der ute som enda ikke har glemt første gangen han tok turen til Sunkissed. Nå hadde vi riktignok gnåla og tuta i flere uker om hvor bra live settet til Guillaume var, allikevel kom det som julekvelden på kjerringene da han klemte igang i mars 2009. Ikke ga han seg heller før et fullstappa Blå knapt visste hvor de skulle gjøre av seg.

At Guillaume nettopp har sluppet albumet ‘Breakin the Fourth Wall’ på hærlige Circus Company, så det lukter svidd gummi helt fra Berlin, gjør vel heller ikke avgjørelsen noe vanskeligere. Så mens vi enda har råd til hyre, fly og en øl i sola med Guillaume slår vi til med begge hender. Og denne gangen trenger vi vel ikke å tute og gnåle fult så mye på forhånd.

Fredag 13.aug / Kl.22:00 / 150,-

LIVE:
Bugge Wesseltoft vs Pål Strangefruit & Knut Sævik [Mungolain Jet Set]
Robomatik & the Tronix [Trulz & Robin vs Ost & Kjex]
Mental Overdrive
Frost
Christian Sol
Tobii

DJ:
Todd Terje
Nils Noa
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
[+ ute] Henri Le Coq & Le Capitain + La Cosa Sunkissed


Sunkissed:live ble født i 2003 da Paul Thomas, produsent for One World programmet på BBC Radio 1, var i Norge for å dekke norsk elektronisk musikk. Paul Thomas intervjuet over 40 artister i Tromsø, Bergen og Oslo før vi toppet det hele med et stort live arrangement i Oslo. Lenge før norsk media klarte å legge øra til jerbaneskinnene, ble dette til 6 timer radio på den engelske statskanalen. Det ble også en braksuksess for Sunkissed:live, med kø som strakk seg helt til Hausmannsgate og legendarisk stemning på Blå. Hvert år siden har Sunkissed:live fortsatt å fronte norsk elektronisk musikk, fra jazz til techno. Vi har levert enda 6 timer radio til BBC, og inngikk i år som egen scene under By:Larm. Sunkissed:live, i samarbeid med ambassaden i London, gjorde også det største utenlandsarrangementet under 100 års jubileet, med 28 artister fra Biosphere til Turboneger på Fabric i London. Denne fredagen blir det andre ekstra omgang og dermed tiende gang vi gjør Sunkissed:live.


Bugge Wesseltoft vs Pål Strangefruit & Knut Sævik [Mungolian Jet Set]

Mungolian Jet Set har på sitt merksnodige vis konstruert en ny dimensjon i det musikalske univers de siste 5 årene. De ekstremt komplekse komposisjonene og remixene gjort med silkehansker og hagesaks har åpnet dører til det internasjonale pressekorpset som stadig undrer seg “This is just amazing! …who the fuck are these guys??” I denne vendingen skal de to mungolerne i samspill med selveste Bugge Wesseltoft. Bugge er definitivt en av Norges største jazzmestere. Hans link til det elektroniske veldet har alltid vært tilstede gjennom tidlig samarbeid med Beatservice Records og nytent partnerskap med Henrik Schwartz. Vi lukter lunta, sammen blir det dynamitt.

Robomatik & the Tronix [Trulz & Robin vs Ost & Kjex]
Det firehodede technotrollet er ingen ringere enn Ost & Kjex og Trulz & Robin i et og samme dragsug. Med andre ord en gavepakning av en live-opptreden. De fire etablerte musikanter har kolaborert siden 90 tallet, både som djs og live-artister, og har opparbeidet seg en kredibilitet og stødighet innen sjangeren som få tørr skryte på seg. Som Robomatik and the Tronix er de kjent for ville improviserte jam sessions uten en tråd. En hatt og tre barter senere var det kollektiv glede på gølvet…alltid!!

Mental Overdrive
Per Martinsen bør være en kjent musikalsk figur for norske ører. Med 20 års fartstid som produsent både som ene halvdel av Illumination og alene som Mental Overdrive er det nok av klubbsnask å forsyne seg av for en helaften i dansens tegn. Denne gangen blir det et skreddersydd live-set basert på materiale fra hans u-utgitte album “ANTI-LBM”, samt godbiter fra sommeren i form av “My House”. Blander man dette med hans digitalmusikalske historiebok blir det åpning for cyberfolk, snowcore, ambient trance, tekno og disko, selvsagt med en rød tråd av lusekofte.

Frost
Aggie Peterson AKA Femme Digitale og partner Per Martinsen kommer fra eksil i Tromsø’s insomnianske smug for å gi storbyen en smak på sitt rykende ferske album “Radio Magnetic” som kommer i november 2010. Albumet har kommet til liv simultant med radioaktive installasjonskunst, babytreff og nøye overvåkning av den globale oppvarmingen av is-veldet i nord. Til Sunkissed kommer spardam og hjerterknekt med et nytt stykke musikalsk historie fra Tromsø.

Christian Sol
Mannen med de flotte brillene er en fordømt dyktig produsent og har nå gjennom sitt labelsamarbeid med Nils Noa, ja vi prater da om plateselskapet Troll Records, virkelig kommet på banen som en tungvekter i Osloscenen. Lang fartstid kan bekreftes av utgivelser allerede i -99 som ene halvdel av produsentdobbeltløperen “Creme Fraiche”. Siden den gang har lista blitt lang som natta og et sabla forrykende live-sett er kommet til sin rett.

Tobii
Produksjonsteknisk kompetanse og intellektuell vinkling på klubbmusikk skal som regel bli utviklet etter en årrekke med pølsing, men i Tobii sitt tilfelle er bragden utrettet allerede før fullført bachelorgrad. Hans stilsikre fremgangsmåte har ført til rakettfart på klubbstigen bare det siste året med utgivelser på Troll og I’m Single, samt support fra bookingbanden på klubbmekka Berghain. Det sitter friskt i minnet da pølsemaker Tobiisan høynet live-settet sitt i Berlin med sin frekke remix av Karin Park. Episoden førte til hakaslepp fra et parti irske herremenn fra klubbledelsen.

Todd Terje
Den baleariske piraten Todd Terje er ved siden av Lindstrøm og Prinsen en av de dyktigste diskoprodusentene nord for Kiel. Fra edits av disco til klassisk house og videre mot dansbare merksnodigheter, Terje er lei av å bli dytta i spacediskobøtta og bryter gjerne ned musikalske barrierer. “I like my music very fruity”, noe vi også setter pris på her på skuta. I disse tider er Terje klar med et dobbelt remix/edit-album på en av våre favoritt-etiketter Permanent Vacation, samt masse annet snækks med ekstra frukt.

Nils Noa
Ka e d’ noa? itj noa? Joa.. Klart det er Noa! Nils burde være velkalibrert biografimat for Oslo-folket, både gjennom sin spalte i Natt&Dag og som den første norske dj’en til å gjeste Pete Tongs Essential Mix. Sammen med Christian Sol er han også sjef i Troll stua, noe så egenartet og frodig som en norsk etikett for house musikk. Det er vel også kjent at Nils blåser jevnlig taket som dj, både på hjemmebane og sør for ekvator.


Lørdag 14.aug / Kl.22:00 / 150,-

g-HA & Olanskii
Vinny Villbass & DiskJokke
Nico Coltsfoot
Ronny Rabalder
Rasmussen
Dj Gaute
Henri Le Coq & Le Capitain
[+ visuelt] KyrreLys, Ingeborg Olerud & OlanskiiG-HA & Olanskii
Herr og Fru Sunkissed har servert eplepai til folket på Sunkissed i ti år! Gode gud, radarparet har selvfølgelig også turnert i inn- og utland, både med og uten skandaler. Gutta har pakka snippesken og underholdt på blant annet Fabric (London), Panoramabar (Berlin), Robert Johnson (Frankfurt), Mondo (Madrid) og Honkytonks (Melbourne), Nottinghillartsclub (London), Moog (Barcelona) for å nevne noe. Samarbeidet har også ført til en herlig liten cd-samler på krem-etiketten Smalltown Supersound I 2007. At de I det hele tatt fortsatt tåler trynet på hverandre er verdt å feire I seg selv. Hurra!

Diskjokke & Vinny Villbass
Jokke og Bassen starta i utgangspunktet Sunkissed avd. Trondheim under den herlige student-tida. Etter hjemkomsten til tigerstaden, ble de en naturlig del av hele sulamitten. Diskjokke hadde med en låt på Sunkissed-cd`en I 2007, og siden har det kun gått en vei. Med en rekke utgivelser på Prins Thomas`Full pupp og albumene Staying in og En fin tid på Smalltown Supersound har krølltoppen gjort komet-karriere til stormende jubel over hele fjøla. Villbassen har emigrert til Berlin, men er allikevel mer aktiv en de fleste her oppe på berget. Vinny er Jokkes sparringspartner både bak platespillerene og i studio, og spiller gitar i Diskjokke band. I tillegg snur han etthvert dansegulv på hue og driver ‘I`m Single’ etiketten sammen med Khan of Finland.

Nico Coltsfoot
Nico er yngste mann på laget, men feirer allikevel ti-års jubileum som dj I disse dager. Som selverklært gammal sjøulk veit han mer om maling og den norske house-scena enn de fleste. En framtidig housemusikkens John Peel om du spør du oss. Mer hyperaktiv mann bak decksa skal du forørig lete lenge etter. Heia Odd!

DJ Gaute
Gutten med det flotte navnet Gaute Haaversen Westhassel er en meget opptatt mann, han har vært tungt inne på Blå og sysler med sin egen festival Oslo Live. På fritida spiller han meget flott musikk på steder som Dattra, Stratos og Fisk og Vilt. Ellers er han fast stigemester og leverandør av godsakene hos oss selvfølgelig.

Henri LeCoq & Le Capitan
Hvis du liker deg på Blå, kan du umulig ha unngått å møte på disse to gutta, mange blir overraska over at det faktisk fins to av de, men det gjør det altså. Dobbelt så bra! I tillegg til å spille snasen house og disco er de også involvert I Oslo live, og i sommer har det ansvaret for godfoten på uteserveringa på Sunkissed kveldene.

Rasmussen
Sykkelreperatør Rasmussen har vært med oss en god stund. Han er som regel å finne som overoppsynsmann i døra, men er også en meget habil dj. Mannen har ett bein i Berlinerbolla og det andre dypt inne i de svenske skoger. Men først og fremst stiller Rasmussen med et meget stort hjerte og en smittsom platebagg.  

Ronny Rabalder
Sjåfør-Ronny har spillt myndig techno siden 1997. Blant annet har han arrangert og spilt på en haug med klubber i Oslo og Trondheim. Ikke minst har han både veiva igang lysriggen på Ploink og varma opp for størrelser som Carl Cox og Jeff Mills. I disse dager er techno baggen bytta ut med tech house, men fortsatt har Ronny et myndig grep om sakene.